Beşiktaş, Mangala transferi için geri sayımda

Beşiktaş Yönetimi, yılını transfer bombasını patlatmaya çok yakın

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş ısrarla 1. sınıf bir stoper oyuncusu istiyordu. Ancak bu bölgeye art arda Alexis Delgado ve Matej Mitrovic transfer edildi. Deneyimli çalıştırıcı iki ismin performansından da tatmin olmadı. Delgado ile yollar ayrılırken, Lyon karşılaşmasında penaltı kaçırıp Kartal'ı turdan eden Mitro'nun da bu haliyle takımda kalması bir hayli zor görünüyor.


Savunmada durum böyleyken siyah- beyazlı idareciler bu kez hata yapmak istemiyor. Hedefte Avrupa'nın sayılı savunmacılardan biri olan Eliaquim Mangala var. Beşiktaş yüksek maliyetli oyuncunun şartlarını araştırırken art arda iyi haberler de duymaya başladı. 26 yaşındaki stoper geçtiğimiz sezonu Valencia'da kiralık geçirmişti. 20 milyon euro'luk satın alma bedelini İspanyol ekibi karşılayamıyor. Takımın Avrupa Kupaları için vize alamaması da Valencia'yı Mangala'nın ana tercihlerinden biri olmaktan çıkarıyor. Oyuncunun asıl isteği Manchester City'ye dönüp kariyerine Ada'da devam etmek. Ancak İngiliz devinin hocası Pep Guardiola'nın planları arasında adı yazmıyor.


'YENİ FIRSATLAR OLACAK'

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola gelecek sezon için Eliaqium Mangala'yı kadrosunda düşünmediğini söyledi. Her ne kadar kiralıktan dönse de Ada ekibi onu yine elden çıkaracak. İşte Beşiktaş tam bu sırada devrede. Manchester City ile görüşen Kartal, kiralık olarak transferi gerçekleştirebileceklerini iletti. Manchester City kararı Mangala'ya bıraktıklarını belirtti. Beşiktaş şimdi 26 yaşındaki stoper ile masaya oturup kulübün vizyonunu ona anlatacak. Mangala "Bu yaz yeni fırsatlar olacak" diyerek açık kapı bıraktı.


Q7 VE BA'YI TAKİBE ALDI

Siyah-beyazlı camiayı heyecanlandıran bir gelişme de Eliaquim Mangala'dan geldi. Fransız futbolcu, İnstagram hesabından Beşiktaş'ın yıldızları Ricardo Quaresma ve Demba Ba'yı takibe aldı. Özellikle kendisi gibi Fransızca konuşan Demba Ba'nın Mangala transferinde etkili olması tahmin ediliyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI