Beşiktaş para basıyor

Beşiktaş, Galatasaray ve Dnamo Kiev maçlarında adeta para bastı

Beşiktaş, Süper Lig’deki Galatasaray derbisinden ve Şampiyonlar Ligi’ndeki Dinamo Kiev maçlarından sadece toplam 2 puan çıkarıp üzüldü, ama kasada sevindi. Yani Şenol Güneş, sonuçlardan memnun olmasa da muhasbe müdürünün şikayeti yok! Kartal Yuvaları, bilet satış ciroları ve puan ödülüyle ihya olundu. 2 maçta 2 puanın parasal karşılığı yaklaşık 9 milyon TL. Böylece yeni stat Vodafone Arena, taraftar üzerinde etkisini gösterdi ve kasa iki maçta doldu.

TARAFTARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Beşiktaş Asbaşkan Umut Güner, “Yönetim olarak taraftarlarımızın gösterdiği ilgiye teşekkür ediyoruz. Kulüplerine olan bağlılıklarını ortaya koydular. Statsız geçen günler nedeniyle büyük bir haster oluşmuştu. Bu ilginin skorlara bağlı olmaksızın devam etmesini istiyoruz. Hedefimiz sportif olduğu kadar ekonomik anlamda da Beşiktaş’ı dünyanın sayılı kulüplerinden biri haline getirmek” dedi.

DERBİ VE KİEV MAÇLARININ CİROSU


Galatasaray Cirosu                             1 milyon TL


Dinamo Kiev Cirosu                            1 milyon TL


Kartal Yuvaları G.Saray Hasılatı         2 milyon 600 TL


Kartal Yuvaları D.Kiev Hasılatı            1 milyon 600 TL


Şampiyonlar Ligi 1 puan geliri            1 milyon 700 bin TL


Süper Lig’de 1 puan geliri                   650 bin TL


TOPLAM HASILAT                             8 milyon 550 bin lira


Kaynak: Hürriyet

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI