Beşiktaş - Porto maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş, Porto karşısında tarih yazmaya çıkıyor. G Grubu'nda lider durumda bulanan Beşiktaş 5. maçta deplasmanda 3-1 mağlup ettiği Porto ile bu kez Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek.

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş, Porto karşısında tarih yazmaya çıkıyor. G Grubu'nda lider durumda bulanan Beşiktaş 5. maçta deplasmanda 3-1 mağlup ettiği Porto ile bu kez Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek. Siyah-Beyazlılar rakibini yenerek hem gruptan lider çıkmayı garantilemek istiyor hem de Türkiye adına en yüksek puana ulaşarak tarih yazma peşinde... Siyah-beyazlı ekip, grubun ilk mücadelesinde rakibini deplasmanda 3-1 mağlup etmişti. İyi başlangıcını sonraki karşılaşmalara taşıyan Beşiktaş, ardından Leipzig’e 2-0 ve Monaco’ya 2-1 üstünlük kurdu. Siyah-beyazlı takım, son olarak Monaco ile 1-1 berabere kaldı.
 

Beşiktaş - Porto maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?


21 Kasım Salı günü oynanacak ve saat 20:00'de başlayacak mücadele TRT 1'den canlı ve şifresiz yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de...

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi G Grubu'na 3-1'lik Porto galibiyeti ile başlamıştı. Siyah-Beyazlılar ardından sahasından Alman ekibi Leipzig'i 2-0 mağlup etti. Beşiktaş 3. maçında ise deplasmanda Monaco'yu 2-1 yenmiş sahasında ise 1-1 berabere kaldı. 10 puan toplayan Kara-Kartal kalan maçlarından 1 puan daha alırsa gruptan lider çıkmayı garantileyecek.

Süper Lig'de 4 maç üst üste kazanamayan Beşiktaş deplasmanda oynadığı son iki maçından ise 2 galibiyet ile ayrıldı. 

Porto ligde yenilmiyor

Bu sezon ilk mağlubiyetini Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'tan alan Porto ligde ise yenilmiyor. Bu sezon 11 maça çıkan Porto 10 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Şampiyonlar Ligi'nde ise Beşiktaş'ın ardından 6 puanla 2. sırada bulanan Porto'nun 4 maçta 2 galibiyet ve 2 mağlubiyeti bulunuyor. Porto Beşiktaş dışındaki mağlubiyeti Leipzig karşısında aldı.

Siyah-beyazlı ekip, grubun ilk mücadelesinde rakibini deplasmanda 3-1 mağlup etmişti. İyi başlangıcını sonraki karşılaşmalara taşıyan Beşiktaş, ardından Leipzig’e 2-0 ve Monaco’ya 2-1 üstünlük kurdu. Siyah-beyazlı takım, son olarak Monaco ile 1-1 berabere kaldı.

Tarihi maça tanıdık hakem


İki takım arasındaki karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonundan hakem Antonio Mateu Lahoz yönetecek. Lahoz’un yardımcılıklarını aynı ülkeden Pau Cebrian Devis ve Roberto del Palomar yapacak. Diego Barbero Sevilla’nın dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri Carlos Del Cerro ile Alejandro Hernandez olacak. Antonio Mateu Lahoz, geçen sezon UEFA Avrupa Ligi’nde Beşiktaş’ın Olympique Lyon ile deplasmanda yaptığı ve 2-1 mağlup olduğu karşılaşmada da düdük çalmıştı. Lahoz, maçta hatalı goller yiyen siyah-beyazlı ekibin kalesini koruyan vatandaşı Fabricio Agosto Ramirez’i teselli etmesiyle dikkati çekmişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI