BEŞİKTAŞ RAHAT TURLAR!

Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcularından Recep Çetin, Siyah-Beyazlı takımın Club Brugge karşısındaki tur şansını değerlendirdi .

Antalya'da düzenlenen Ayakkabı Fuarı'nda Big Foot markasının standını dolaşan Recep Çetin, burada Beşiktaş camiasının sevilen ismi Yılmaz Canpolat ve işadamı Mehmet Tulalak'ı ziyaret etti. Taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşan Recep Çetin Beşiktaş'ın Club Brugge ile yapacağı maçın Türk Futbolu acısından öönemli olduğunu açıkladı. Çetin, ''Beşiktaş turun favorisi. Ben bu turu geçip çeyrek finale çıkacağımıza inanıyorum. Ancak kolay olmayacak. Beşiktaş kontrollü oynamalı. Ancak Belçika'nın son yıllarda İsvizre ile birlikte büyük bir futbol atılımı yaptığını gözardı ekmemeliyiz. Rakibi kesinlikle küçümsememeliyiz. Bir aksilik olmazsa Beşiktaş'ı çeyrek finalde görmememiz için bir neden yok'' dedi. 

BU HABER 1250 KEZ OKUNDU

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI