Beşiktaş Sompo Japan'dan farklı tarife

Beşiktaş, Sompo Japan, Dinamo Sassari'yi farklı mağlup etti.

Potanın Kartalları FIBA Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Sassari'yi 100-70 mağlup etti. Beşiktaş Sompo Japan, grupta 12. maç sonrasında liderliğini korudu. 

Karşılaşmada Beşiktaş'ın en skorer oyuncusu 18 sayıyla Micnhael Roll olurken bu oyuncuyu 14 sayıyla İlkan ve 11 sayıyla Stimac takip etti

Siyah-beyazlılar, İtalyan rakibiyle oynadığı ilk maçtan 75-74 galip ayrılmıştı.

Beşiktaş Sompo Japan ilk periyodun ardından Dinamo Sassari'yi ezdi ve FIBA Şampiyonlar Ligi'nde on ikinci maçında onuncu galibiyetini alarak liderliğini pekiştirdi.


Beşiktaş oyuna düşük tempoda başladı ve hücumda zorlandı. Beşinci dakikayı 14-9 önde geçen Beşiktaş son bölümde 2-8'lik seriye yakalandı ve ilk periyodu Sassari 17-16 önde tamamladı.


İkinci periyodda Beşiktaş daha konsantre oynayınca iki takım arasındaki fark ortaya çıkmaya başladı. 16-4'lük seriyle 5. dakikada skoru 32-21'e getiren Beşiktaş bütün oyunculardan katkı aldığı bu çeyreği 44-30 önde tamamladı.


Beşiktaş üçüncü periyodun ilk 5 dakikasında 17-7'lik seri yakalayıp farkı 24 sayıya çıkardı ve naçın sonucu çok erken belli oldu.


Dördüncü periyoda 73-47 ile başlayan Beşiktaş maçı da 30 farkla kazandı.


Beşiktaş'ta Erkan Veyseloğlu 10 sayı, 1 ribaund, 1 asist, Vladimir Stimac 11 sayı, 7 ribaund, Michaell Roll 18 sayı (4/5 üçlük), İlkan Karaman 14 sayı, 4 ribaundla oynadı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI