Beşiktaş sonunu getiremedi

Beşiktaş Mogaz, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi D Grubu 6. haftasında TTH Holstebro'ya deplasmanda mağlup oldu

Beşiktaş Mogaz, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi D Grubu 6. haftasında TTH Holstebro'ya deplasmanda mağlup oldu. Grakjaer Spor Salonu'nda oynanan maça kötü başlayan Beşiktaş, ardından organize ataklarla maça ortak oldu ve ilk devre 14-14 beraberlikle sona erdi. BeşiktaşMogaz'da ilk devrede  İlk yarıda en skorer oyuncular 4’er golle Mehmet Demirezen ve Faruk Vrazalic olurken onları 3 golle Ramazan Döne ve 2 golle Predrag Dacevic takip etti.

Çekişmeli geçen mücadelede Beşiktaş Mogaz Takımı, yaptığı basit hatalar nedeniyle mücadeleyisalondan 29-25 kaybetti. 

Siyah-beyazlı ekip, grupta geride kalan beş maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde etmişti. BeşiktaşMogaz, grupta Danimraka'nın TTH Holstebro ile oynadığı ilk maçı İstanbul'da 36-27 kazanmıştı.

Beşiktaş'ın bu maçta en skorer oyuncusu 6 golle Mehmet Demirezen olurken onu 5’er golle Faruk Vrazalic ve Predrag Dacevic ve 4 golle Nemanja Pribak takip etti.


Takımımız maça Yunus Özmusul, Ivan Nincevic, Faruk Vrazalic, Josip Buljubasic, Predrag Dacevic, Mihajlo Radojkovic ve Nemanja Pribak ilk yedisiyle başladı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI