Beşiktaş tam gaz

Beşiktaş Mogaz, Amasya'dan da galibiyetle dönüyor

Beşiktaş Mogaz, Süper Lig'in 9. Haftasında deplasmanda Amasya Taşova YİBO 27-23 mağlup etti. Ligde bu sezon geride kalan 9 haftada oynadığı tüm maçlardan galip ayrılan Beşiktaş Mogaz 18 puanla zirvede bulunuyor.

Beşiktaş Mogaz Amasya'daki maça; İbrahim Demir, Faruk Vrazalic, Predrag Dacevic, Mihajlo Radojkovic, Josip Buljubasic, Jozef Holpert ve Nemanja Pribak ile başladı. Beşiktaş Mogaz, ilk yarıyı 13-12 geride tamamladı. İlk yarıda son Siyah-Beyazlı takımın golü Tolga'dan geldi. Beşiktaş Mogaz, ikinci yarıya; Yunus Özmusul, Faruk Vrazalic, Predrag Dacevic, Ramaza Döne, Josip Buljubasic, Jozef Holpert ve Nemanja Pribak ile başladı. İkinci devrede de üstünlüğünü sürdüren Beşiktaş Mogaz, karşılaşmadan 23-27 galip ayrılmasını bildi. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI