Beşiktaş taraftarını üzmeyin!

Sinan Vardar'ın Fotomaç Gazetesi'ndeki köşe yazısı;

TARAFTARI ÜZMEYİN! 

Süper Lig'de 2016-2017 sezonu geçtiğimiz hafta sonu başladı.

Beşiktaş çok rahat kazanırken, F.Bahçe ve G.Saray'da bir şeylerin değişmediğini gördük. Tabii ki ligin daha çok başı ama gerçeği söylemek gerekirse Beşiktaş ligin en büyük favorisi.

Beşiktaş'ın şampiyonluğun bir numaralı adayı olmasında birçok neden var.

Başarının en büyük nedeni; 4 sezon önce Beşiktaş'ın Samet Aybaba döneminde yapılanmasına, Bilic ve Şenol Güneş'in büyük katkısı...

Bu sezon siyah-beyazlı takımın yaş ortalaması yükselse de Beşiktaş'ın genç ve dinamik futbol ayakları skoru en an değiştirebilecek kalitede. Tabii bunda Şenol Güneş'in ustalığını konuşturduğunu söyleyebiliriz.

Beşiktaş'ın kalitesi, bir türlü kalitesi yükselmeyen Süper Lig'in çok üstünde olduğu bir gerçektir.

Ancak Beşiktaş için Türkiye'nin en iyi takımı nitelemesini yaparken Kara Kartal'ın eksiklerini göz ardı edemeyiz.

Siyah-beyazlı takımın geçen sezonki başarısında en büyük pay sahibi olan Jose Sosa ve Mario Gomez'in gidişi büyük handikap. Gökhan Töre ve İsmail Köybaşı da geçen sezon zaman zaman sahneye çıkıp başarıda pay sahibi olmuşlardı.

Bu sezon onlar yok!

Gerçek şu ki; Beşiktaş yönetimi transferde çok geç kaldı ve transferin bitmesine bir hafta kala stoper ve forvet transferini bitirmeye çalışıyor.


Yönetim geç kalmamalı 

Daha önce de yazdım, Beşiktaş yönetimi bu sezon transferde çok geç kaldı.

Bütün takımlar sahaya çıkmışken, Beşiktaş yönetimi kimi transfer edecek çok merak ediyorum. İki sezon önce Demba Ba, geçen sezon da Mario Gomez geç de olsa transfer edilmişlerdi. Umarım şans yine Beşiktaş'ın yanında olur.

Şenol Güneş tecrübesiyle kadronun yetersiz olduğunu ve acil nokta transfer yapılması için gerekli uyarıları yaptı.

Bence Güneş geri adım atmamalı ve yetersiz olduğu gözlenen Beşiktaş yönetimini yönlendirmeli. Çünkü ekonomik verileri çok kötü durumda olan Beşiktaş için Şampiyonlar Ligi büyük şans.

Ve her şeyden önce taraftar artık Avrupa'da başarı istiyor. Açık ve net, Türkiye'de alınacak başarı Beşiktaş taraftarını kesmez. Muhteşem taraftarın artık daha fazlasını istemesi hakkıdır. Bu taraftarı üzmeyin, gerekeni yapın..


SİNAN VARDAR 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI