Beşiktaş, Tolgay Arslan İle Sözleşme Yeniledi

Beşiktaş, yıldız futbolcusu Tolgay Arslan ile sözleşme yenilerken Tolgay'ın yıllık ücretine zam yapıldı.

Transfer sezonuna durgun başlayan Beşiktaş, 26 yaşındaki yıldız futbolcusu ile sözleşme yeniledi. Yıldız futbolcuyla olan sözleşme önümüzdeki sezon bitecekti. Böylece Beşiktaş geç kalmadan futbolcusunun sözleşmesini yenilemiş oldu. 


Talipleri Vardı


Beşiktaş'ta çok sık forma şansı bulamasa da her şans bulduğunda yeteneklerini ortaya koyan Tolgay Arslan'a yurtiçinden ve yurtdışından birçok talip vardı. Serie A takımlarından Inter ve Napoli ile Türkiye'den Trabzonspor başarılı futbolcuya talip olmuş, Inter siyah-beyazlılara 4.5 milyon euro, Napoli ise 3.5 milyon euro önermişti. Futbolcusu için 8.5 milyon euro isteyen Beşiktaş'ın bu bonservis isteğine Tolgay'ın talipleri yaklaşamamıştı. 


Zam Geldi


Tolgay özellikle geçtiğimiz sezon ligin sonlarına doğru Atiba'da aşırı yorgunluk ve sakatlıklardan ötürü sorun yaşanan göbekte çok iyi bir performans sergilemişti.  Yıllık ücreti de 1.6 milyon eurodan 1.8 milyona çıkarılan başarılı futbolcunun sözleşmesi 4 yıl daha uzatıldı. 


Çok Çalışıyor


Geçtiğimiz sezonun son haftalarında Atiba'nın yokluğunda görev alan Tolgay, başarılı bir performans sergileyerek Atiba'yı çok da aratmamış ve şampiyonluk yarışının en kritik haftalarında kilit bir rol oynayarak şampiyonluk yolunda katkılarda bulunmuştu. Performansını daha da yukarıya çekerek yeni sezonun tümüne yansıtmak isteyen yıldız oyuncu tatil de bile boş durmayarak hırslı bir şekilde yeni sezona hazırlanıyor. Tatilde bireysel antrenörü eşliğinde yaptığı çalışmalardan kareleri sosyal medya hesaplarında paylaşan Tolgay, yeni sezonda ilk 11'in değişilmez isimlerinden olmayı hedefliyor.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI