Beşiktaş Tomas Kalas ile İlgileniyor İddiası

Marcelo'nun Lyon'a transfer olmasının ardından stoper bölgesine de takviye çalışmalarına başlayan Beşiktaş'ta yeni bir isim gündeme geldi: Tomas Kalas

Pepe'nin gelmesinin hemen ardından Marcelo'nun takımdan ayrılması, Beşiktaş'ta forvet transferinin yanı sıra stoper transferinin de gündeme gelmesine sebep oldu. 


Stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta birçok isim listede yer alıyor. Ada basınına göre bugün ise Beşiktaş Chelsea'nin futbolsu olan Tomas Kalas'ı listesine aldı. Ada basınına göre Kurt Zouma ile ilgilenen Beşiktaş, bu futbolcunun Stoke City ile anlaşmasının ardından hedefini Maviler'de top koşturan Tomas Kalas'a çevirdi.


İddiaya göre, kariyerinde 7 kez Çekya Milli Takımı'nda forma giyen ve geçtiğimiz sezonu Fulham'da kiralık olarak geçiren 1.83 boyundaki stoper için atağa kalkan Beşiktaş, yakın zamanda transferi netleştirecek. Tomas Kalas geçtiğimiz sezon Fulham'da 40 maçta forma giymiş, 1 gol ve 3 asistlik bir performans gösterebilir.


Kiralık da Olabilir


Hem forvetteki eksiklik, hem de Gökhan Töre'nin sakatlanmasıyla kanatta oluşan eksikliğe Marcelo'nun gitmesiyle stoperde de eksiklik oluşmuştu. Finansal Fair-playden dolayı 7 milyon civarı harcama hakkı olan Beşiktaş'ta stoper transferi için yeterli harcama hakkı kalmayabilir. Bundan ötürü Siyah-Beyazlılar stoper transferini kiralık olarak gerçekleştirebilir.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI