Beşiktaş ve Fikret Orman PFDK'da

Türkiye Futbol Federasyonu, Disiplin sevklerini açıkladı. Beşiktaş Kulübü ve Başkan Fikret Orman da Disiplin Kurulu'na sevkedildi.

Türkiye Futbol Federasyonu, Disiplin sevklerini açıkladı. Beşiktaş Kulübü ve Başkan Fikret Orman da Disiplin Kurulu'na sevkedildi.

İşte Disiplin sevkleri:

1- AMED SPORTİF FAALİYETLER Kulübü’nün 09.02.2016 tarihinde oynanan AMED SPORTİF FAALİYETLER – FENERBAHÇE A.Ş. Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki “talimata aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ile 2015-2016 Sezonu Spor Toto 2. Lig Müsabakaları Statüsünün 6/13. maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.

2- GALATASARAY A.Ş. Kulübü’nün 10.02.2016 tarihinde oynanan AKHİSAR BELEDİYE GENÇLİK VE SPOR – GALATASARAY A.Ş. Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.

3- ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. Kulübü’nün 11.02.2016 tarihinde oynanan MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK – ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.

4- BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü’nün 11.02.2016 tarihinde resmi internet sitesinde yer alan “sportmenliğe aykırı açıklamalar ” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 38. maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine,

BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü Başkanı FİKRET ORMAN’ın kulübün resmi internet sitesinde yer alan “sportmenliğe aykırı açıklamaları ” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI