Beşiktaş yarı finalde

Beşiktaş Sompo Japan, Gaziantep Basketbol'u yenerek yarı finale yükselen ilk takım oldu

Siyah-beyazlılar tehlikeli rakiplerini eleyerek turu geçse de bir üst aşamada hücum açısından daha akışkan oynamaları gerektiğini gösterdi. Gaziantep Basketbol ise savunmada sorun yaşamasa da top kayıplarının yanı sıra 3 sayı bölgesinden düşük isabetle şut attı ve maçı iki Marcus'un performansı dışında ön sahasında kaybetti.


Gaziantep Basketbol çembere giderek başladı ve 5. dakikayı 14-6 önde geçerken Beşiktaş'ın sayıları Stimac'tan geldi. Beşiktaş moladan sonra tam saha baskı ve post up hücumlarıyla oyunu dengelemeye çalıştı, Gaziantep hızlı hücumlarda ilk çeyreği 20-15 öne tamamladı.


Marcus Haislip'in maçtaki 10. sayısıyla Gaziantep Basketbol ikinci çeyreğin 2. dakikasında skoru 27-19'a getirdi. Beşiktaş savunmasının sertleştiği bölümde momentum değişti, Gaziantep top kayıpları yaparken 8. dakikada 32-30 geri düştü. Beşiktaş ilk yarıyı 34-33 önde bitirdi.


Gaziantep Basketbol; Marcus Haislip ve Marcus Denmon ile üçüncü çeyreğin ilk dakikalarında yeniden skoru lehine çevirdi, 5. dakikayı 44-41 önde tamamladı. Temposuz ve kötü hücumların ardından bu periyodu 49-48 Gaziantep Basketbol önde tamamladı.


Gaziantep'in top kayıplarını değerlendiren Beşiktaş, 7 dakika kala 55-51'lik skor yakaladı, bir dakika sonra evsahibi ekip Rautins'in üçlüğü ile 56-55 öne geçti. Michael Thompson'ın iki üçlüğü ile Beşiktaş son 4 dakikaya 61-58 önde başladı. Marcus Denmon'un çok zor üçlüğü ile üçbuçuk dakika kala skor 63-63 eşitlendi. Beşiktaş 9-0'lık seri yakalayarak 01:13dk kala skoru 72-63'e getirdi ve sahadan 77-70 galip ayrıldı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI