Beşiktaş Yönetimi'nden açıklama: Başlıyorlar kaşımaya!

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, ''Türkiye'de biri yedek kaldığı zaman başlıyorlar kaşımaya. Quaresma yeleği hocaya değil kendine attığını söyledi. Hoca ile Quaresma arasında sorun yok'' dedi.

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, A Spor'a çarpıcı açıklamalar yaptı. Quaresma ile Şenol Güneş arasında sorun olmadığını vurgulayan Albayrak, "Quaresma ile ilgili herhangi bir problemimiz yok. Lig çok uzun bir maraton. Yeri gelir Gomez, yeri gelir Cenk oynayabilir. Quaresma ilk 11 oynar, Olcay kenarda kalır, Gökhan Töre kalır. Kimse kenarda kalacak diye de üzülmemeli. Kimsenin hocayla problemi yok. Geçen sezon dar bir rotasyon vardı. Hocamız bunu bildiği için de herkesi hazır ve diri tutmak istiyor. Türkiye'de biri yedek kaldığı zaman başlıyorlar kaşımaya, hemen problem varmış gibi algı yönetimine gidiyorlar.

 

OUARESMA BİZE ANLATTI

 

F.Bahçe maçında hoca, üçüncü değişiklik hakkını İsmail'den yana kullandı. Quaresma'yı almadı. Yeleğini yere attı. Maçtan sonra konuşurken bunlar 'winner' oyuncu, kimse yedek kalmak istemez. Derbi galibiyetinde payınızın olmasım istersiniz. Kendisine karşı attı, hocaya karşı değil. Kendisi aynen böyle söyledi. Hocamız da çok iyi yönetti şu ana kadar."

 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI