Beşiktaş Yönetimi'nden Avcı'ya Quaresma yanıtı

Beşiktaş Yönetimi Ricardo Quaresma’nın kalmasını istedi

Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Abdullah Avcı’nın takımda istemediğini ileri sürülen Ricardo Quaresma konusunda yeni gelişmeler yaşandı. Siyah-beyazlı ekipte sözleşmesi sona eren Tolga Zengin, Gökhan Töre, Mustafa Pektemek, Adriano ve Kagawa ile yollar ayrılmıştı.

Yönetim Ricardo Quaresma’nın kalmasını istedi

Abdullah Avcı’nın takım oyununa uymadığı için Qurasma hakkında ‘Gönderilebilir’ şeklinde yönetime rapor sunduğu ortaya çıktı. Fanatik’te yer alan habere göre Başkan Fikret Orman ve İkinci Başkan Serdal Adalı ile bir araya gelen Avcı’ya Portekizli yıldız konusunda olumsuz yanıt verildi. Quaresma’ya çok yakı olan Adala’nın Portekizli yıldızın bir yıl daha forma Beşiktaş’ta forma giyeceği belirtildi. Bu gelişmenin ardından tecrübeli hocanın, Ricardo Quaresma’yla yeni sezon hazırlıkları öncesinde bir görüşme yapıp kararını ona göre vermeyi planladığı konuşuluyor.

Tecrübeli oyuncu, Beşiktaş’tan gönderilmesi halinde ise Portekiz’in yolunu tutacak

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI