Beşiktaş'a Aboubakar geliyor

Portekiz Medyası Beşiktaş ile Porto'nun Aboubakar'ın transeri için anlaşma sağladıklarını belirtti

Beşiktaş’ın,  Aboubakar transferini bitirdiği haberleri Portekiz medyasına düştü. Ülke televizyonlarında ki son dakika haberlerine göre, Kartal 3.5 milyon kiralama bedeli ve 11 milyon Euro satın alma opsiyonu ile golcü oyuncuyu 2 yıllığına kiraladığını duyurdu. Siyahi futbolcunun da yılda 3 milyon Euro  garanti ücret alacağı, bunun yanında bonusların ayrıca ücretine ekleneceği ileri sürüldü.


Yönetim teyit etmedi ama 


Bu son dakika gelişmesini Beşiktaşlı yöneticilere sorduk. Ancak haber net olarak teyit edilmedi. Aynı şekilde yok da denilmedi. Yönetimden farklı isimler söz birliği etmiş gibi konuştu. “Görüştüğümüz isimler, “Teklifimizi kulüp ve oyuncuya sunduk. Bize resmi bilgi gelmedi. Kabul ettilerse bizim de, sizin de haberiniz zaten olur” yorumunda bulundular.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI