Beşiktaş'a Aboubakar Müjdesi

Birçok teklifi geri çeviren Kamerunlu yıldız, menajerine Beşiktaş'ta mutlu olduğunu ve tatile çıkmadan evvel imza atmak istediğini söyledi.

Newcastle United ve Rennes gibi birçok kulüpten aldığı teklifi redden Aboubakar, mejanerine Beşiktaş'ta mutlu olduğunu iletti. Aboubakar, ''Tatile çıkmadan evvel Beşiktaş'a imza atıp tatilimi kafam rahat bir şekilde yapmak istiyorum. Kulüpler anlaşma sağladığı takdirde hemen İstanbul'a gelip sözleşmeye imza atabilirim.'' şeklinde konuştuğu bildirildi. 


Transferde Pepe'ye yoğunlaşan Beşiktaş bir yandan da forvet mevkii için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Forvet konusunun hala belirsiz olduğu Beşiktaş'ta, Aboubakar'ın yaptığı açıklamalar hem Beşiktaşlı yöneticileri sevindirdi hem de Porto'ya karşı elinin daha güçlü hale getirdi. Nitekim yıldız futbolcu kendisine gelen birçok teklifi reddetti ve Beşiktaş'tan başka bir takımda forma giymek istemediğini belirtti. 


'Aile Ortamı Var'


Tatile rahat ve huzurlu bir şekilde çıkmak isteyen Aboubakar kendisini Beşiktaş'a ait hissettiğini söylediği belirtildi. Aboubakar, ''Beşiktaş'ta tam bir aile ortamı var. Dahası hem ben hem de ailem İstanbul'da çok mutlu bir sene geçirdik. Seneye tekrar Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Beşiktaş'ta kalırsam tüm bu faktörlerin yardımıyla yeni sezonu çok daha başarılı bir şekilde geçireceğime inanıyorum.'' şeklinde konuştuğu kaydedildi.


Siyah beyazlı yönetim ise Lorient ve Porto'nun kabul etmesi halinde Kamerunlu futbolcu için 6 milyon euro ödemeye hazır. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI