Beşiktaş'a Kolarov Transferinde Rakip Çıktı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta bir yandan forvet arayışları devam ederken bir yandan da Marcelo'nun yerini dolduracak stoper arayışları devam ediyor. Stoper hattında adaylardan bir tanesi olan Kolarov'a İtalyan devi Roma talip oldu.


Beşiktaş hem forvet, hem kanat hem de stoper bölgelerine takviye yapmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Uzun bir süredir Kara Kartal'ın gündeminde olan Kolarov transferinde Galatasaray'ın ardından Roma da rakip oldu. 


Galatasaray, Sırp yıldızı sol bek pozisyonu için transfer etmek isterken Beşiktaş ise başarılı defans oyuncusu Marcelo'nun yerine transfer etmek istiyor. Manchester City'den ayrılması gündemde olan yıldız futbolcuya son olarak Roma da talip oldu. 


Harekete Geçildi


Sportif Direktörlük görevine Sevilla'dan Mochi'yi getiren Roma, yıldız defans oyuncusunu transfer etmek için harekete geçti. Kolarov'u sol bek pozisyonunda düşünen Roma'nın, bu bölgedeki boşluğunu Kolarov ile doldurmak istediği öğrenildi. 



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI