Beşiktaş'a son saniye şoku

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 21. hafta karşılaşmasında Beşiktaş Sompo Japan, Darüşşafaka Doğuş'a konuk oldu.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 21. hafta karşılaşmasında Beşiktaş Sompo Japan, Darüşşafaka Doğuş'a konuk oldu. 

Maça iyi başlayan taraf olan Darüşşafaka Doğuş, ilk çeyreği 24-14 önde kapattı. İkinci çeyrekte de üstünlüğünü sürdüren Daçka, farkı bir ara 20’ye kadar çıkartsa da çeyreğin sonlarına doğru Beşiktaş 7-0’lık serisi geldi ve devreye 42-30 Darüşşafaka Doğuş önderliğinde girildi.

Üçüncü periyoda etkili başlayan taraf Beşiktaş Sompo Japan oldu. Earl Clark’ın hücumdaki hatalarına rağmen doğru atışları bulan Beşiktaş 3 dakika geride kalırken Michael Roll’dan gelen üçlükle skoru 44-38 yaptı ve David Blatt molası geldi. Mola dönüşü Strawberry’nin üçlüğüyle maça dönen Beşiktaş, 18-2’lik seri yapmış oldu. Periyodun kalan bölümünde Erkan Veyseloğlu’ndan katkı alan Beşiktaş çeyrekte skoru eşitleyemedi ve dördüncü periyoda Scottie Wilbekin’in son saniye basketiyle 58-52 Daçka üstünlüğüyle gidildi.

Son çeyreğe her iki takım da çok sayıda dış atış kaçırarak başlarken ilk 5 dakika 65-56 Daçka üstünlüğüyle geçildi. Aradaki farkı kapatan Beşiktaş Sompo Japan 2:10 dakika kala Michael Roll’un üçlüğüyle skoru 65-63 yaptı. Son dakikaya girilirken Strawberry’nin serbest atıştan bulduğu sayılarla maçta uzun bir aradan sonra ilk kez öne geçen Beşiktaş, Daçka’ya molayı aldırdı. Sonraki hücumda Wanamaker ile skoru eşitleyen Daçka, son hücumda James Anderson’ın üçlüğüyle öne geçti ve maçtan 71-68 galip ayrılarak Spor Toto Basketbol Süper Ligi’ndeki 14. galibiyetini almış oldu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI