Beşiktaş'a sürpriz golcü

Beşiktaş transfer listesine İtalya'nın Roma ekibinin Fildişili yıldızı Doumbia'yı aldı

Yeni sezonda Avrupa Futbolu’nun kulüpler bazındaki 1 numaralı turnuvası Şampiyonlar Ligi’ne direkt olarak grup aşamalarından başlayacak olan Siyah-Beyazlılar, transfer harekâtına başladı.

Bu doğrultuda kulübün scouting ekibinin belirlediği isimler üzerinden çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, kulübe menacerler aracılığıyla önerilen futbolcuları da incelemeye başladı. Bu doğrultuda son olarak Beşiktaş Yönetimi’ne, İtalya Serie A ekibi Roma’nın Fildişi Sahilli golcüsü Seydou Doumbia’nın önerildiği ortaya çıktı.

Mario Gomez’in takımdan ayrılması halinde temasa geçilecek isimler listesine Doumbia’nın da eklendiği, bu konudaki son kararı teknik direktör Şenol Güneş’in vereceği bildirildi.

1 milyon Euro’ya kiralanır

Geçen sezon Rusya Premier Lig ekibi CSKA Moskova’dan 15 milyon Euro’luk bedel karşılığında Roma’nın yolunu tutan ancak İtalya’da etkili olmakta zorlanan 28 yaşındaki futbolcu, CSKA ve Newcastle United’a kiralanmıştı. 10 milyon Euro değer biçilen tecrübeli futbolcu için menacerlerden Kartal’a gelen ilk teklifin kiralama yönünde olduğu, Siyah-Beyazlı idarecilerin de bu duruma sıcak baktığı ifade edildi. Newcastle United’a 1 milyon Euro karşılığında kiralanan yıldız ismi Roma’nın yine benzer bir bedele gönderebileceği konuşuluyor. 

Bitirici vuruşları var

Sezonun ilk bölümünde Rusya Premier Lig ekibi CSKA Moskova’yla 21 maça çıkan ve rakip fileleri 11 kez sarsan Doumbia, ikinci yarıda ise Newcastle United’da sadece 3 karşılaşmada görev alabilmişti. Hem sol hem de sağ ayağını kullanabilen; sağ kanatta da görev yapabilen 1,79’luk futbolcu, özellikle bire birdeki etkisi ve bitirici vuruşlarıyla tanınıyor.

Listede Remy de var

Mario Gomez’in geçen sezon takıma kazandırılmasından önce kulübün gündemine, İngiltere Premier Lig devi Chelsea’nin yıldızı Loic Remy de girmişti. Başkan Fikret Orman’ın, Demba Ba’nın transferi döneminden bu kulüple başlayan iyi ilişkileri, bu futbolcunun transferinde kullanabileceği konuşuluyor. 


Orhan Yıldırım - Fanatik 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI