Beşiktaş'a transfer müjdesi

beşiktaş, Gabigol transferinde flaş gelişme yaşandı

Beşiktaş’ın peşinde olduğu Interli yıldızın menajeri Ribeiro “Gabigol kalacak” sözünden çark etti. Ribeiro “Gabigol oynamıyor ve mutsuz. Ocak’ta gideceğiz” dedi.

Siyah-beyazlılara transfer müjdesi! Beşiktaş'ın radarında olan Gabriel Barbosa (Gabigol), Inter'de forma şansı bulamıyor. 

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Gabigol, Inter'de sadece 16 dakika forma şansı bulabildi. Genç yıldızın menajeri Wagner Ribeiro, geçen ay yaptığı açıklamada Beşiktaş'a kiralanacağı söylenen oyuncusu hakkında konuşup, "Bu kış Inter'den ayrılmasının imkanı yok. Çok çalışıyor ve formayı istiyor" demişti. 

Ancak Ribeiro'nun fikri değişti. Brezilya radyosu Radio Bandeirantes'e konuşan menajer, "Gabigol hiç süre alamıyor. Bu yüzden de çok mutsuz. Ocak ayında kiralık olarak başka bir takıma gitmesi artık güçlü bir ihtimal. Ocak ayında teklifleri değerlendireceğiz." dedi. Beşiktaş hem ligin ikinci yarısındaki zorlu fikstürü hem de Avrupa Kupaları'nı düşünerek Gabigol'ü mutlaka kadrosuna katmanın peşinde.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI