Beşiktaş'a uçak kaçırma sürprizi!

Beşiktaş, Antalya kampına gerilimle başladı.

Beşiktaş, Antalya kampına gerilimle başladı. Siyah-beyazlı kafile 11:00 de Sabiha Gökçen’den kalkacak olan özel uçak ile Antalya’ya gidecekti. Ancak Antalya’da yaşanan olay yüzünden kafile 1.5 saate yakın süre rötarlı gitmek zorunda kaldı.

Sabah 10:00 sularında Antalya Havaalanında kimliği açıklanmayan bir şahıs, “Üstümde bomba var. Uçağı kaçırmaya geldim. Uçak vermezseniz kendimi patlatırım..” diye bağırdı. Anında güvenlik önlemleri alındı. Kısa süre içinde etkisiz hale getirilen kişinin akli dengesinin bozuk olduğu tespit edildi.. Bura rağmen özel tim de alana sevk edildi. Alan boşaltılıp güvenlik sorunu olup olmadığı teftiş edildikten sonra yeniden normale geçildi.

Gecikmeli olarak Antalya’ya inen Beşiktaş kafilesi, buradan kamp yapacağı Belek Regnum Otele geçti. Brezilyalı futbolcular aileleri ile birlikte gelmesi dikkat çekti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI