Beşiktaş'a yan bakılmıyor

Beşiktaş kazandıkça kazanıyor, rakipleriyle arasını açıyor

Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş, bu sezon da başarılı bir performans ortaya koyuyor. Siyah-Beyazlılar sezonun geride kalan süresinde oynadığı 12 maçta da mağlubiyet yüzü görmedi. Son olarak dün akşam ligde Antalyaspor'u 3-0 ile geçen Beşiktaş, bu sezon 12. maçında da yenilgi görmemiş oldu.

Süper Lig'de 8. hafta sonunda 8 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik alarak puanını 20 yapan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde de 3 maçta 2 beraberlik  ve 1 galibiyet almıştı.

Beşiktaş dışında, hem kendi liginde hem de Avrupa kupalarında mağlubiyet yüzü görmeyen diğer iki takım Real Madrid ve Atletico Madrid'di. Dün akşam oynanan maçlarda Atletico Madrid Sevilla'ya deplasmanda 1-0 mağlup oldu ve bu unvanını kaybetti. Real Madrid ise sahasında Athletic Bilbao'yu 2-1'le geçti ve  Beşiktaş ile birlikte kendi liginde ve Şampiyonlar Ligi'nde mağlubiyet yaşamayan iki takım oldu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI