''Beşiktaş'ı Çok Bekleyemedim!''

Osmanlıspor'un yeni transferi Anıl Karaer, Beşiktaş itirafı

Lig Radyo'da Ömer Necati Albayrak'ın hazırlayıp sunduğu Mixed Zone programına konuk olan Osmanlıspor'un yeni transferi Anıl Karaer, Beşiktaş'tan teklif aldığını açıkladı.


Siyah-Beyazlı yöneticilerle görüştüğünü ifade eden Anıl Karaer, şunları söyledi:

 

'Beklemek istemedim'

 

"Gençlerbirliği'nde iyi bir sezon geçirdikten sonra sözleşmem sona erdi. Bu süreçte birçok takımdan da teklif aldım. Bunlardan bir tanesi de Beşiktaş oldu. Böyle bir transfere niyetlerinin olduklarını söylediler. Transfer sürecimin belki de bu kadar uzun sürmesinin nedeni buydu. Beşiktaş yönetimiyle bir görüşmem oldu. Sonrasında yine teklifler almaya devam ettim. Bülent Uygun hoca ile görüştük ve bana karşı çok istekli oldular. Ben de daha fazla beklememin bana fayda getirmeyeceğini düşündüm. Beklememek istediğimi dile getirdim ve böyle bir karar aldım."

 

'Çok heyecanlandım ama...'

 

"Tabii ki çok büyük bir camia, üst üste şampiyonluklar yaşamış bir takım ve çok önemli yıldızları var Beşiktaş'ın. Oradan teklif almak beni çok mutlu etti ve çok heyecanlandırdı. Ama tabii sonuçlanmadı. Hayırlısı böyleymiş. Yine de bana ilgi gösteren Beşiktaşlı yöneticilere çok teşekkür ediyorum. Yapacak bir şey yok. Artık 3 yıl Osmanlıspor'dayım ve çok mutluyum. İnşallah güzel işler başarırım."

 

'Tatil bile yapmadım'

 

"Osmanlıspor'da çok iyi karşılandım. Umarım bir an önce sahaya çıkıp takımımızın en iyi yerlere gelmesini istiyorum. Bireysel idmanlarla hazır olmaya çalıştım. Elbette takım idmanı gibi olmuyor. Ancak tatile bile çıkmadan çalışmalarıma devam ettim. En kısa sürede takım arkadaşlarımın seviyesini yakalamaya çalışacağım. Kendime çok güveniyorum bu konuda. Beni en fazla onurlandıracak şey milli takım. Buna ulaşmak için elimden geleni yapacağım. Osmanlıspor'da çıta gün geçtikçe yükseliyor. Avrupa Ligi'ne devamlı katılabilen bir takım olabilmeyi amaçlıyoruz. Kendi hedeflerim ve takımın hedefleri için Osmanlıspor'dayım."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI