Beşiktaş'ın Aklı Gignac'ta

Beşiktaş Başkanı Orman ve ekibi, siyah-beyazlı takıma gelme ihtimali az olmasına rağmen Fransız forvet için önümüzdeki iki haftalık süreçte tüm şartları zorlama kararı aldı

Başkan Orman ve ekibi, siyah-beyazlı takıma gelme ihtimali az olmasına rağmen Fransız forvet için önümüzdeki iki haftalık süreçte tüm şartları zorlama kararı aldı


Beşiktaş, Alvaro Negredo'yu kiralık olarak kadrosuna katma konusunda hem Valencia hem de oyuncuyla anlaşma noktasına geldi… Ancak yönetimi kurulu ve teknik heyetin kafasında Negredo'dan çok Meksika ekibi Tigres'te forma giyen Gignac olduğu öğrenildi. Başkan Orman ve ekibinin, Gignac için önümüzdeki iki haftalık süreçte tüm şartları zorlama kararı aldığı öğrenildi. Tigres'in Gignac'ın bonservisini siyah-beyazlıların istediği seviyeye indirmemesi, bu transferin gerçekleşme ihtimalini azaltıyor.


BONY YENİDEN MERCEK ALTINDA

Beşiktaş, Wilfried Bony için 1 ay önce hamle yapmasına rağmen oyuncudaki sakatlığa bağlı performans düşüşü nedeniyle bu transferden vazgeçmişti. Ama siyah-beyazlıların, hafta içinde Fildişi Sahilli golcünün sağlık raporları ve performansıyla ilgili araştırma yapması kafaları karıştırdı. Öte yandan Atiba'nın Orlando City forması giyen Kanadalı forvet Cyle Larin için görüş isteyen yönetime, "İyi futbolcu, hırslı, takıma katkı sağlar ancak yurt dışına fazla çıkmadı. Bu riski de değerlendirin" cevabını verdiği gelen bilgiler arasında.


Andre Pierre Gignac, 2016-17 sezonunda Tigres formasıyla toplam 50 maça çıkarken, 25 gol atıp, 5 asist yaptı. Gignac, Euro 2016'da da Fransa formasıyla 6 maçta boy gösterdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI