Beşiktaş'ın Borja transferinde flaş gelişme

Beşiktaş yönetimi, Palmeiras'ta forma giyen Kolombiyalı golcü Miguel Borja için harekete geçti. Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş ise bu transfere karşı çıktı.

Beşiktaş yönetimi, Palmeiras'ta forma giyen Kolombiyalı golcü Miguel Borja için harekete geçti.  Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş ise kararsız kaldı.

Beşiktaş'ta yaşanan ekonomik sıkıntıların ardından arka arkaya gelen puan kayıpları siyah-beyazlılarda kan kaybına neden olurken; devre arası için yönetimin transfer operasyonu teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda netlik kazanacak.

Beşiktaş yönetimi, iki sezondur yakından takip ettiği Palmeiras'ın Kolombiyalı santrforu için Brezilya kulübüyle 10 milyon euro satın alma opsiyonu konusunda anlaşma sağladı.

Ancak Güneş, yönetimin 2 milyon euro kiralama bedeliyle prensip anlaşmasına vardığı Kolombiyalı santrfor Borja için yönetime "Acele etmeyelim" yanıtını verdi.

Bu sezon geride kalan 33 haftada sadece 12 maçta forma giyen ve 7 gol kaydeden 25 yaşındaki futbolcu için teknik direktör Şenol Güneş olumlu geri dönüş yapmadı.

şenol Güneş'in yönetime, "Şu anda bu transfere onay verecek durumda değilim. Benim önceliğim futbolculara olan borçların bir an evvel temizlenmesi. Ama yine de siz bilirsiniz" dediği öğrenildi.

Yönetimin, 2021'e kadar sözleşmesi bulunan Kolombiyalı Borja konusunda başlattığı temasların tecrübeli teknik adamı şaşırttığı, Şenol hocanın yönetimden devre arası için gerekli bütçenin olması halinde Avrupa liglerinde oynayan bir oyuncu talep ettiği bildirildi. Yönetimin tutumu merakla bekleniyor.

20 GOLE KATKI

Borja, Palmeiras formasıyla 54 resmi maçta 18 gol atarken, 3 de asist yaptı ve toplam 20 gole direkt olarak katkıda bulundu.

25 yaşındaki Kolombiyalı forvet profesyonel kariyerinde 144 resmi maçta rakip fileleri 43 kez havalandırırken, 14 de asist yapmayı başardı.

.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI