Beşiktaş'ın en büyük transferi

Bir dönem tartışılsa da sezon finalindeki formuyla kazanılan şampiyonlukta önemli rol oynayan Tolga Zengin, geçen sezon ile yenisi arasındaki farkları değerlendirdi.

Bir dönem tartışılsa da sezon finalindeki formuyla kazanılan şampiyonlukta önemli rol oynayan Tolga Zengin, geçen sezon ile yenisi arasındaki farkları değerlendirdi. Kartal’ın kaptanı, en az geçen sezon kadar konsantre olduklarını belirtip Şampiyonlar Ligi’nin ciddi bir hava getirdiğini anlattı. Gidenler gibi gelenlerin de olduğunu hatırlatan kaptan özetle şu ifadeleri kullandı:


‘Herkes en iyisi için uğraşıyor’


“Hocamız başımızda. Onun varlığı bizim için başlı başına fırsat. Geçen sezonki katkıları tartışılmaz. Bu sezon daha da heyecanlı. Sorun varmış gibi görünen konuları açıkladı zaten bize laf söylemek düşmez. Hocamız da, başta başkanımız olmak üzere yönetim de en iyisi için uğraşıyor. Bizim sıkıntılı olmamızın beklenmesi normal ama iyiyiz.”


‘Hepsi gurur duymalılar’


“Geçen sezon bir tarih yazdık. Stadı olmadan şampiyon oldu bu takım. Baştan söyleyelim; bizi Türkiye’nin hiçbir yerinde yalnız bırakmayan tüm Beşiktaş taraftarına büyük teşekkür borçluyuz. Ne kadar gurur duysalar yeridir. Ancak Vodafone Arena’ya geçmek bambaşka. Bunu o stada gelen anlar. En büyük avantajımız geçen sezona göre bu olacak. Artık müthiş bir stadımız ve anlatmaya gerek olmayan taraftarımız var.”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI