Beşiktaş'ın Etoo'o transferi için kritik gün

Beşiktaş, Eto'o için Antalyaspor'a bugün teklifini iletecek

Siyah-Beyazlılar, Samuel Eto’o için Antalyaspor’un kapısını bugün resmen çalacak. Kamerunlu süperstarla el sıkışan yönetim, Kırmızı-Beyazlılar’a 1 milyon Euro artı Ömer Şişmanoğlu’nu teklif edecek.


Yeni sezonda yer alacakları 3 kulvarda birden başarı hedefleyen Beşiktaş, kadrosuna dünyaca ünlü bir yıldız kazandırmak için çalışmalara başlamıştı. Bu doğrultuda ilk hedefini Antalyaspor’un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto’o olarak belirleyen Kara Kartal, menajerler aracılığıyla 35 yaşındaki golcüyle yaptığı ilk görüşmeden olumlu yanıt almıştı. Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak Kara Kartal’ın bir parçası olabilmek için yaklaşık 3,5 milyon Euro’luk maaşından indirime de gidebileceğini ileten yıldız isim için harekete geçen İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Bodrum’daki yatında Eto’o’yla buluşup el sıkıştı.


Tam 20 gol attı


Yıldız futbolcuyla el sıkışılmasının ardından Antalyaspor’a yapılacak resmi teklifi hazırlayan Siyah-Beyazlılar, bugün Kırmızı-Beyazlılar’ın kapısını çalacak. Geçen sezon Antalya formasıyla çıktığı 31 mücadelede 20 gollük performans sergileyen başarılı isim için 1 milyon Euro (3.2 milyon Euro) artı Ömer Şişmanoğlu’nu önercek olan Kara Kartal, sonrasında Antalya cephesinden gelecek cevabı bekleyecek. Eto’o’nun kendileriyle el sıkışmasını da bu transferde koz olarak kullanacak.


18 kupa kaldırdı


Kariyerinde daha önce, Real Madrid, Barcelona, İnter ve Chelsea gibi dünya futbolunun dev takımlarında görev yapan Eto’o, kulüpler bazında 18 kupa kazandı. İşte o başarılar; Şampiyonlar Ligi (3), La Liga (3), İspanya Kupası (2), İspanya Süper Kupası (2), Serie A, İtalya Kupası (2), FIFA Dünya Kulüpler Şampiyonası, Dünya Kupa Galipleri, İtalya Süper Kupası, Kupa Katalonya (2).


Antalya’dan mesaj var


Kırmızı-Beyazlılar, önceki gün bir TV kanalından yapılan, “Eto’o, bonservissiz olarak Beşiktaş’a gidecek” şeklindeki haberin, birçok internet sitesinden yer almasının ardından bir açıklama yayınladı. Antalyaspor’un resmi internet sitesinden yapılan bilgilendirme mesajında, “Sözleşmesi devam eden oyuncumuzun kulübümüzden ayrılarak bir başka takıma gitmesi ancak kendi isteği ve yönetimimizin de Antalyaspor menfaatlerine uygun bulması koşullarının birlikte gerçekleşmesi halinde mümkündür. Eto’o gibi değerli bir futbolcu için bedelsiz kontrat feshi ihtimal dışıdır. Gündemimizde yoktur, olmayacaktır” denildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI