Beşiktaş'ın Gözdesi Gignac'tan Transfer Açıklaması

Beşiktaş'ın forvet transferi için düşündüğü isimlerden biri olan Andre-Pierre Gignacgeleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın forvet transferi için düşündüğü isimlerden biri olan Andre-Pierre Gignacgeleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Gignac sinyali verdi!

Dün Monterrey'i 2-1 mağlup ederek Meksika Ligi şampiyonluğunu elde eden Tigres'te Gignac sevinci yaşanıyor.

Meksika ekibiyle 1.5 yıllık daha sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki oyuncu şampiyonluğun ardından yaptığı açıklamada, "Futbol kariyerim sonrası için kafamda bazı planlar var. Neden teknik ekibe girmeyeyim" ifadelerini kullanarak Tigres'te kalacağının sinyallerini verdi.

Başkan da devam etmek istiyor!

Tigres Başkanı Alejandro Rodriguez de Gignac'ın durumuyla ilgili net konuştu: "Yola beraber devam etmek iki tarafın da düşündüğü bir şey. Bizden bir buluşma talep etti. Tatil dönüşü bir araya geleceğiz."

Beşiktaş'ta Cenk Tosun'un Avrupa devlerinin radarına girmesiyle birlikte forvet arayışları başlamış ve gündeme Gignac, Carlos Tevez gibi isimler gelmişti. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI