Beşiktaş’ın yıldızı Ryan Babel taksi macerasını Instagram’da paylaştı

Beşiktaş’ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel, Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde bu sezonki etkileyici performansına ek olarak s

Beşiktaş’ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel, Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde bu sezonki etkileyici performansına ek olarak sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemde. Siyah-beyazlı oyuncu bu kez de taksi macerasıyla sosyal medya gündemine oturdu. Kişisel Instagram hesabından “Değişiklik olsun diye taksiye biniyordum…” ifadesiyle bir video paylaştı. Babel’i aracında görünce sevinen taksi şoförü telefonuna sarıldı ve görüntülü olarak bir arkadaşını aradı. Taksi şoförü “Ryan Babel! Kara Kartal’ın yıldızı… Yarın Monaco’ya o k…cak!” ifadelerini kullanırken Ryan Babel de o anları Instagram hesabından paylaştı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI