Beşiktaş'ın Zellous'u var

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı, Mersin büyükşehirspor'u devirdi

Bilyoner.com Kadınlar Ligi’nde Beşiktaş, Mersin Büyükşehir Belediyespor’u ağırladı. Siyah-Beyazlılar, mücadeleden 68-54 galip ayrıldı.


Son 5 maçında 4. galibiyetini elde eden Beşiktaş, ligde 7. kez kazandı. Mersin BB'nin ise 3 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Beşiktaş'ta Shavonte Zellous 24 sayı-10 ribaund ile double-double yaparken Iva Perovanovic 15 ve Kiah Stokes 12 sayıyla maçı tamamladı. 

Mersin'de ise Gintare Petronyte 19 sayı-9 ribaundve Danielle Robinson 16 sayıyla mücadele etti.

Salon: Beşiktaş Akatlar Arena

Hakemler: Orkun Yurtdaş, Murat Tunç, Benhür İrcel

Beşiktaş: Zellous 24, Burcu Çiğil 4, Harding 6, Perovanovic 15, Stokes 12, Kübra İmren Siyahdemir 2, Esra Erden Atacan, Mehtap Karabilecen 2, Sevgi Uzun 3

Mersin Büyükşehir Belediyespor: Petronyte 19, Gökçe Doğan 2, Henry 2, Robinson 16, Nevin Kristen Vatansever 13, Fahriye Bayraktar, Nilay Kartaltepe 2, Melike Yalçınkaya Bingül

1. Periyot: 27-12

Devre: 39-21

3. Periyot: 56-42

Aziz Akkaya: Amacımız üst sıralar 

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı Aziz Akkaya, Mersin Büyükşehirspor maç sonrası şu açıklamayı yaptı; 

“Bizim hedeflediğimiz maçlardan bir tanesiydi. İlk yarıda ilk maçımızı 10 sayıyla kaybetmiştik. Bizim için 11 sayı gerekiyordu. Takım da bunu başardı. İlk periyotlar çok iyi oynuyoruz, mükemmeli yakalıyoruz. Ondan sonra düşüşler oluyor. İlk 10 dakikayı bütün maça yaymamız lazım. Takımı tebrik ediyorum. Kötü bir başlangıç sonunda iyi bir serimiz var. Önümüzdeki hafta Abdullah Gül Üniversitesi’yle oynayacağız. O da bizim için önemli bir maç olacak. Kazandığımız her maç bizi yavaş yavaş üst sıralara atacak. Üstümüzdeki hiçbir takımı yenememiştik. Ama şu an üstümüzde olan iki takımı yendik. Amacımız her takımı en az bir kere yenmek. Bunu başaracak gücümüz var. Seyircimiz yavaş yavaş geliyor. Gelen seyircilerimize çok teşekkür ediyorum. Rakip takımı da tebrik ediyorum.”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI