Beşiktaşlı eski yöneticiden çarpıcı açıklama

Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Ahmet Akpınar, Fenerbahçe'nin şampiyon olması için masa başı oyunlar yapıldığını söyledi.

Beşiktaş'ta bir dönem hukuk işlerinden sorumlu yöneticilik görevini üstlenen Ahmet Akpınar gündeme yaratacak açıklamalarda bulundu. Radyospor'a konuşan Akpınar, Beşiktaş'ın şampiyon olmasını istemeyenler olduğunu söyledi.


"Beşiktaş'ın şampiyon olmasını istemiyorlar"


Çarpıcı açıklamalarda bulunan Akpınar, "Fenerbahçe'nin şampiyon olması için herkes elinden geleni yapıyor. TFF'yi Yıldırım Demirören değil Göksel Gümüşdağ yönetiyor. Beşiktaş ligde arayı açmasın diye de her şey yapılıyor. Yıldırım Demirören'in etrafındaki bazı insanlar masa başı oyunlar yapıyor. Bursaspor'a F.Bahçe maçı öncesi ceza veriliyor. Yayıncı kuruluş ile TFF yöneticileri sürekli bir arada. Beşiktaş'ın açık ara yapmaması için ayak oyunları yapıyorlar. Beşiktaş puan farkını açar ve şampiyon olursa Digitürk kutu satamayacak çünkü. Bu yüzden at başı gitmesini istiyorlar" ifadelerini kullandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI