Beşiktaşlı Futbolcuların İsyanı

Süper Lig'in ilk haftasında Antalyaspor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş, 2. haftada ise önceki gün Kasımpaşa ile deplasmanda 2-2 berabere kalırken takıma yapılan acımasız eleştiriler futbolcuları kızdırdı

Süper Lig'in ilk haftasında Antalyaspor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş, 2. haftada ise önceki gün Kasımpaşa ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Siyah-beyazlı takıma bu karşılaşmanın ardından ağır şekilde eleştiriler gelmesi oyuncuların da dikkatinden kaçmadı. 

"Sanki herkes düşmemizi bekliyormuş. Yorumcular bizi yerden yere vuruyor" diyen futbolcular, "Muhtemelen bu durumun sebebi bizden herkesin büyük beklentileri olması. Zaten bizim de hedefimiz, hocamızın dediği gibi en iyi futbolu oynamak. Fakat bunun için biraz daha zamana ihtiyacımız var.


"İKİ FARK YAPMAMIZ GEREKİYORDU"

Henüz formumuzun zirvesinde değiliz elbette. Sezonun başı olduğu için bu çok normal. Şu an hava şartları da sadece bizleri değil, tüm oyuncuları zorluyor. Ancak Kasımpaşa maçında öyle anlattıkları kadar da kötü değildik. Maçın büyük bölümünü önde götürdük. Rakibimizi ceza sahamıza sokmadık. Pozisyon vermeden puan kaybettik. 

Tabii ki tek farkla önde olmak yetmez. Şanssızlıklar yaşayabiliyor ve gol yiyebiliyorsunuz. Bizim maçta 2 farkı yakalamamız gerekiyordu. Ancak tempomuz ister istemez düştü. Sezonun bu döneminde bunlar yaşanabiliyor. Biz iyi bir takımız. Çok kaliteli bir kadromuz var. Kısa zaman sonra çok çok daha iyi futbol oynayacağız ve taraftarlarımıza keyif veren oyunu sergileyip istediğimiz sonuçları da alacağız" ifadelerini kullandılar.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI