Beşiktaşlı taraftarlar Avrupa medyasında

Beşiktaşlı taraftarlar Mario Gomez için harekete geçti. Siyah-beyazlı taraftarların Alman golcü için başlattığı kampanya Avrupa basınında yer aldı.

Beşiktaşlı taraftarlar Mario Gomez için harekete geçti. Siyah-beyazlı taraftarların Alman golcü için başlattığı kampanya Avrupa basınında yer aldı. Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ın şampiyon olmasında 26 gol ve 6 asistlik performans sergileyerek katkıda bulunan Mario Gomez için taraftarlar harekete geçti.

Antalyaspor'dan Eto'o açıklaması!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Londra dönüşü Avusturya kampında Mario Gomez'le alakalı olarak " Mario Gomez, son 1 sene bizde top oynadı ve Beşiktaş'ı çok iyi temsil etti. Mario belki Beşiktaş'a tekrar gelir top oynar. Bakarsınız şimdi gelir" yaptığı açıklama taraftarda yeni bir umut doğurdu.

Başkan Fikret Orman'ın açıklamaları üzerine çalışmalara hemen başlayan Beşiktaş taraftarı, Twitter'da #ComebackMarioGomez hashtag'ı açarak bütün Avrupa'ya sesini duyurdu ve Twitter’ın gündeminde zirveye oturdu. Öyle ki UEFA bile Beşiktaş'ın bu haykırışına kayıtsız kalamadı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI