BEŞİKTAŞLI TARAFTARLARDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Beşiktaş'ın önde gelen taraftar grubu Berlin Çarşı, şuaçıklamayı yaptı:

Bizler Avrupa’nin cesitli sehirlerinde yasayan ve yillar evvel Besiktas sevdasi ile bir araya gelmis bir taraftar topluluguyuz. Köklerimiz Besiktas-Köyici’ne dayanmaktadir. Besiktas mücadelesinin yilmaz neferleri Istanbul’da Besiktas tribünlerinin lokomotifi Carsi grubunu
kurarken, o lokomotifin öncü isimleri Avrupa’da bagli bulundugumuz taraftar toplulugunu kurmus, adina da CARSI BERLIN demistir.

Az cok Besiktas’in Avrupa maclarini izleyenler, bu taraftar toplulugunun Avrupa deplasmanlarinda yarattigi olaganüstü destegi farketmislerdir.
Leverkusen’de Roma’da, Parma’da… Bazi yöneticilerin bile gitmeye üsendigi Tromsö’de, Kiev’de Bükres’te hep Carsi Berlin vardi tribünlerde.

Sadece futbol degil, Hentbol, Basketbol, Altyapi takimlari, Engelsiz Kartallarin da tribünde destekcisi olmusuzdur.

Liverpool’dan 8 yedigimiz macta havaya kaldirilan atki da Carsi Berlin’in ruhu vardir.

Carsi Berlin sadece mactan maca giden bir taraftar toplulugu degildir. Carsi Berlin’in onlarca üyesi ayni zamanda Besiktas’in resmi derneklerine üye ve daha önemlisi Besiktas Kongre Üyesidirler.

Carsi Berlin taraftar grubu varoldugu 13 senede hicbir zaman bedava bilet talep etmemis, son dönemde ortaya cikan ‘BAGIS’ adi altinda toplanan fahis ‘HARAC’i da ödemekten kacinmamistir.

Her defasinda muhtesem bir taraftar destegi sunmus, Avrupa’daki en güclü Türk taraftar toplulugu oldugunu defalarca kanitlamistir.
Liverpool zaferi ile sarhosa dönen taraftarimiz kuralar cekilir cekilmez Brügge deplasmani hazirligina baslamistir. Yalniz hesaba katmadigimiz bir durum olusmustur. Aslinda her Avrupa macinda bilet taleplerimize karsilik gitgide daha isteksiz verilmis, is daha fazla yokusa sürülmüstür. Bizler Besiktasli yöneticilerle tekrar tekrar irtibata gectigimiz de verilen cevap hep ayni idi: YAPACAK BIRSEY YOK….

Yüzlerce bilet BJK TRAVEL ile yolculuk ederek, yapacaklari Belcika turunda „Gitmisken Besiktas’in macini da izleyelim bari!“ havasinda olan „MÜSTERI“ lere satilmistir. (Gercekten derdi takimi girtlak patlatircasina destekleyecekleri tenzih ediyoruz!)

Bu ihanetin sorumlusu Besiktas taraftarinin hakki olan biletleri yanindaki adamlara peskes ceken, onlarin ceplerinin dolmasini saglayan, müsteri olarakgördügü kisilere biletleri iki kati fiyatina satan Besiktas Yönetimi ve Besiktas Jimnastik Kulübü Baskani Fikret Orman’dir.

Bizler Carsi Berlin olarak yillardir haklinin ve hakkin yaninda olan durusumuzla bilindik ve tanindik. Simdi de hakkimiz olanin savasini vermekteyiz. Biz asla böyle bir savas istemedik ama Carsi Berlin’i Besiktas’indan ayirmaya kalkanlarla savasmak boynumuzun borcudur.
Bu savas sadece sizin degil, bizim de canimizi yakacaktir. Fakat biz bunun bilincindeyiz.

Bugüne kadar elimizden geldigince stad icinde ve stad disinda yasanmasi muhtemel taskinliklara engel olduk. Provakasyona gelmedik, sagduyulu davrandik.

Besiktas Kulübünü adeta sus payi niteliginde, cocuk kandirir gibi bizlere sundugu 25 bileti kendilerine aynen IADE ediyoruz.Türkiye’de mutlaka o 25 bileti satacak müsteri bulursunuz.

Bundan böyle Avrupa maclarindaki tribünlerde kullandigimiz kontrol mekanizmasini geri cekiyoruz. Yasanacak kargasalardan, stad icinde ve disinda Besiktas kulübüne, seyirci taskinliklari dolayisi ile gelebilecek cezalardan sorumlu degiliz.

Besiktas’imizin, muhtesem sekilde süren Avrupa Ligi macerasinda , bazi kisi ve sirketlerin kasalarinin doldurulmasi düsüncesi ile taraftarindan koparilmasina seyirci kalmamiz düsünülemez.

Unutulmasin ki; Besiktas’in oldugu heryerde biz de olacagiz. Ama stad icinde ama stad disinda. Besiktas’in Avrupa’da taraftarindan koparilmasina kimsenin gücü yetmez. Buna yeltenenler
de büyük bir hata yaptiklarini er ya da gec anlayacaklardir.

Besiktas Jimnastik Kulübü camiasina ve kamuoyuna saygilarimizla,

CARSI BERLIN

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI