BEŞİKTAŞLI YÖNETİM İSTEMİYORUZ!

Kasımpaşalı taraftarlar Beşiktaş maçında ilginç protestoda bulundu

Kasımpaşalı taraftarlar, Turgay Ciner, Zafer Yıldırım ve İhsan Kalkavan'a tepki göstererek  'Beşiktaşlı yönetim istemiyoruz' diyerek kulüp yönetimine tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Kasımpaşa ile Beşiktaş arasında oynanan maçta ilginç bir olay daha yaşandı.

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nun ev sahipliği yaptığı müsabakanın 78. dakikasında Lacivert-Beyazlı futbolcu Adem Büyük ile kendi taraftarları arasında tartışma çıktı. Bir pozisyon sonrasında 27 yaşındaki oyuncunun, kendisine, 'Adem dışarı' şeklinde tezahürat yapan tribünlere dönerek bir şeyler söylediği görüntülere yansıdı.

Bu olaydan sonra mücadelenin hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu, Kasımpaşalı futbolcuya direk kırmızı kart göstererek oyundan attı. Adem Büyük yaptığı yoğun itirazların ardından sahayı terk ederken, deneyimli savunma oyuncusu İlhan Eker, tribünlere gidip sükunet çağrısında bulundu.





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI