Beşiktaşlıları ayağa kaldıran pozisyon

Hakem Mete Kalkavan, Vincent Aboubakar’a kart gösterdiği pozisyonun aynısının yaşandığı Akhisar-Trabzonspor karşılaşmasında ise kart çıkarmadı

Mete Kalkavan, Vincent Aboubakar’a kart gösterdiği pozisyonun aynısının yaşandığı Akhisar-Trabzonspor karşılaşmasında ise kart çıkarmadı

Beşiktaş önceki akşam Antalyaspor deplasmanında golsüz berabere kalırken, Aboubakar'ın gördüğü kırmızı kart tartışma konusu oldu. Siyah-beyazlı oyuncu, 60. dakikada ilk sarı kartını görürken, 64. dakikada ise Antalyaspor kalecisi Ferhat Kaplan'ın oyunu başlatmasını engellediği gerekçesiyle ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

Hakem Mete Kalkavan'ın bu kararı sonrasında ise benzer bir pozisyonda verdiği kararı gündeme geldi. Kalkavan'ın 2013-2014 sezonunda Akhisar Bld-Trabzonspor maçında benzer bir pozisyonda kart göstermediği ortaya çıktı. Akhisar'dan Bruno Mezenga, Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak'ın oyunu başlatmasına engel olurken; Mezenga'ya çarpan top ağlarla buluşmuştu. Hakem Mete Kalkavan ise oyunu durdurup endirekt serbest vuruş verirken, kart göstermemişti!..

.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI