Beşiktaşlıların yapamadığını Aşçıoğlu yaptı

Beşiktaş – Fenerbahçe derbisinde Aziz Yıldırım, Futbol Federasyonu’nda yer alan Beşiktaşlılara karşı büyük savaş başlattığını söyleyip,

Beşiktaş – Fenerbahçe derbisinde Aziz Yıldırım, Futbol Federasyonu’nda yer alan Beşiktaşlılara karşı büyük savaş başlattığını söyleyip, ‘hepsini temizleyeceğim’ diye tehdit etmişti. Yıldırım’ın sözlerine muhatap olan; Yıldırım Demirören, Cengiz Zülfikaroğlu, Hüsnü Güreli, Erhan Kamışlı, Alaattin Aykaç, Mete Düren, Serhat Soysal ve Şeref Yalçın’dan çıt çıkmadı.

Yaşar Aşçıoğlu tek başına

Bu gelişmeler karşısında üç maymunu oynayan(!) Federasyon Başkan ve yöneticileri kabuğuna çekildi. Trabzonspor’u temsilen yönetimde bulunan Yaşar Aşçıoğlu, “Zavallı Tff” paylaşımında bulunup her kesimden inanılmaz destek almıştı. Demirören Federasyonu Aşçıoğlu’nu sportmenliğe aykırı davrandığı gerekçesiyle,  38’nci maddeden PFDK ya sevk etti, böylece Aşçıoğlu haklı çıkmış oldu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI