Beşiktaş'ta Aboubakar süprizi

Beşiktaş’ta yönetimin yeni sezona yönelik kadro planlaması kapsamında Vincent Aboubakar’ı listesine aldığı iddia edildi.

Beşiktaş’ta yönetimin yeni sezona yönelik kadro planlaması kapsamında Vincent Aboubakar’ı listesine aldığı öne sürüldü. İki sezon önce Siyah-beyazlı takımda kiralık forma giyen golcü oyuncu, Beşiktaş taraftarlarının gönlünde taht kurmuştu.

Sakatlığı geçti

Siyah-beyazlı yönetim, Aboubakar’ın ayrılmasından sonra Negredo, Cyle Larin ve Vagner Love’u kadroya dahil etse de bu oyunculardan istediği verimi alamadı. Devre arasında Burak Yılmaz’ın kadroya dahil edilmesinden sonra golcü sorununu çözen Beşiktaş’ın eski golcüsü ile de temas halinde olduğu ortaya çıktı. Eylül ayında Tondela ile oynana maçta sakatlanan ve 6 ay sahalardan uzak kalan golcü oyuncu tamamen iyileşti.

Beşiktaş, Vincent Aboubakar’ı transfer edecek mi ?

Porto’nun yeni sezonda Paul Onuachu’yu listesine almasının ardından Beşiktaş yönetiminin Portekiz ekibine Kamerunlu oyuncu konusunda bir görüşme yapacağı öne sürüldü.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI