Beşiktaş'ta atkılıların devrimi

Beşiktaş Mali Genel Kurulu'na kendilerine atkılı olarak adlandıran kongre üyeleri damga vurdu

Beşiktaş'ın Pazar günü gerçekleşen Mali Gehel kurul'na genç kongre üyeleri damga vurdu. Beşiktaş'la ilgili gündemi belirleyen açıklamalar yapan kongre üyelerinin kulübe sahip çıkışı ''Siyah-Beyazlı kulüpte artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak'' yorumlarına neden oldu. Kongre üyelerinden Ahmet Gelberi, Özgür Şentürk, Metin Ergüven, Burak Gür, Sezgin Güngör, Evren Aksoy, Eren Güçarslan, Rüzgar Sağnak, Ozan Biber, Derviş Yıldız yaptıkları konuşmalarla sosyal medyada gündemin baş sırasında yer aldılar. 

Kimsenin adamı olmadıklarını üstüne basa basa belirten bu kongre üyelerinin camiamının sorunlarını, yönetimin yanlışlarını tek tek ortaya koymaları dikkat çekti. 

Rahatsız yarattılar! 

Beşiktaş'ta Serdar Bilgil dömeniden bu yana en önde oturan ve başkanlar değişmesine rağmen baştaki yönetimi destekleyen grup ve dernekler dünkü mali genelda ön sıralarda yer alırken kendilerini bağımsız nitelendiren ve ''Atkılı Beşiktaşlılar''I olarak adlandırılan bu kongre üyelerinden rahatsız duydular. 

Genç kongre üyeleri ibra sırasında kulübe üye olmaları yasak olan kulüp çalışanlarının kongre salonuna alındığını belirtmelerine rağmen sayıma katıldıklarını iddia ettiler. 

Birçok kongre üyesi salona alınmadı  

Beşiktaş'ın Mali Genel Kurulu'nda aleyte konuşma yapması beklenen birçok kongre üyesi üyelikten ihraç edildiği iddiasıyla salona alınmadı. Kongre üyeleri kongrenin yapıldığı salona girmek için yoğun uğraş verirken görevlilerin, '' Fikret Orman'ın kesin talimatı var. Listedeki isimlerin salona girmesi yasak'' sözleri kongre üyelerini çileden çıkardı. Genel kurula alınmayan kongre üyeleri kongrenin iptali için zabıt tuttular. Bu nedenle kongrenin yeniden yapılmasının gündeme gelebileceği belirtiliyor. 

Beşiktaş Kulübü'nde Dernekler ve Taraftarlar Gruplarından sorumlu kişi Selçuk Kaynarkan dünkü mali Geenel Kurulda en çok yorulan kişerin başında geldi. Kaynarkan, yönetime yakın dernek ve tarftar gruplarını sabah kahvaltıda ağırladığı öğrenildi. 

Kaynarkan'ın bu kahvaltıya gitmeyen dernek ve taraftar grupları başkanlarıyla mali genel kurul öncesi görüşerek, ''Hepinizi kameraya çekiyoruz'' uyarısında bulunması tepki çekti. 


Kartalhaber.com 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI