''Beşiktaş'ta Beni Korkutacak Kimse Yok!''

Leipzig'in Macar kalecisi Peter Gulacsi'den Beşiktaş açıklaması

Basın toplantısına katılan Leipzig'in Macar kalecisi Peter Gulacsi, İstanbul'a puan almak için geldiklerini dile getirerek, "İlk Şampiyonlar Ligi deplasmanı öncesinde çok heyecanlı ve motiveyiz. Takım olarak maçı heyecanla bekliyoruz. Hafta sonu iyi bir maç çıkardık ve bu bize moral oldu. Buraya puan almak için geldik." şeklinde konuştu. 

Beşiktaş'ın takım halinde etkili bir futbol oynadığını aktaran Gulacsi, şunları ifade etti: 

"Beşiktaş'ın ofansif anlamda güçlük yaşatacağını biliyoruz ama forvet hattında bana şu anda uykusuz gece yaşatacak kimse yok. Beşiktaş'ın takım halinde etkili oynadığını biliyorum. Onlar bizden daha çok tecrübe yaşamış oyuncular ama biz de genç ve hırslıyız. Bu sezona iyi bir başlangıç yaptık. Berabere kalmış olsak da Şampiyonlar Ligi'ne iyi başladık. Tecrübe kazanıyoruz. Mümkün olduğunca az hata yapıp daha iyi bir geleceğe umutla bakmak istiyoruz. Yarın bizi bekleyen müthiş bir atmosfer var. Bunu büyük bir heyecanla bekliyoruz." 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI