Beşiktaş'ta Divan Kurulu'nda Yeni Kaos Başladı!

Daha önce eski Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz döneminde 3 divan kurulu toplantısında mazeret bildirmeden katılmayanların divan kurulu üyeliğinden ihraç edilmesi Beşiktaş Camiası'nda şok etkisi yaratmıştı. Şimdi ise yeni bir sorun ortaya çıktı

Beşiktaş Kulübü eski Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz döneminde 3 farklı divan kurulu toplantısında sebep belirtmeksizin katılım göstermeyen kişiler divan kurulu üyeliği iptal edilmiş ve bu durumda camiada şok etkisi yaratmıştı. İhraç edilen kişiler arasında Rahmi Koç, Erdoğan Demirören, Nevzat Demir, İsmail Ünal ve Metin Keçeli gibi camianın en önemli kişilerin de yer alması hem büyük bir şaşkınlık yaratmış hem de tartışmaları beraberinde getirmişti. O dönem konu ile ilgilenen Fikret Orman ihraç edilen üyelerin yeniden kabulü için bir fikir bulacağınu kamuoyu ile paylaşmıştı. 



Fikret Orman o dönem söylediğini pratiğe döküp bir çıkar yolu bulmuştu fakat şimdi yeni bir kaos başladı. Yeni Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk ihraç edilen üyelere divan kuruluna tekrar kabullerini bildiren bir yazı yolladı. Ancak gönderilen bu yazıların şu an hiçbir anlamının olmadığı ortaya çıktı. 


Yeniden Kabul Edilenler İçin Tüzük Tadili ve Genel Kurul Kararı Gerekli


Bu sorunun ortaya çıkmasının sebebi ise Beşiktaş Kulübü'nün yönetmeliğinin içeriği oldu. Nitekim ihraç edilen üyelerin tekrar kabul edilmesi için tüzük tadili gerekiyor ancak bu kural da yeterli olmuyor. Tüzük tadilinin ardından konunun genel kurula taşınması gerekiyor ancak Beşiktaş'ta şu an için bu iki madde de yok hükmünde. Sonuç olarak Beşiktaş'ın Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk'ün ihraç edilen üyelere tekrar kabulleri için gönderdiği yazılar bu açıdan hiçbir anlam taşımıyor. 




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI