Beşiktaş'ta Forvete 5 Yıldız Aday

Beşiktaş, Aboubakar transferinin olmaması halinde yöneleceği 5 forvet oyuncusunu belirledi.

Son iki sezonun Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş yeni sezona da hem ligde hem Şampiyonlar Ligi'nde başarı iddiasıyla başlıyor. Bu amaç doğrultusunda ilk aşamada kadrosunu büyük ölçüde korumak isteyen Siyah-Beyazlılar, Aboubakar transferinin çıkmaza girmesi halinde transfer edebileceği 5 yıldız forvet adayını belirledi. 


Porto ile görüşmeleri tüm hızıyla sürdüren Beşiktaş'ta Aboubakar transferinin suya düşmesi halinde alınması düşünülen adaylar şu şekilde:


1) Fernando Llorente:
Öncelik verilecek forvet oyuncularından bir tanesi olan Llorente, Premier Lig'de mücadele eden Swansea City forması giyiyor. Llorent için bir süredir nabız yoklayan Beşiktaş, yıldız futbolcunun sözleşmesinin gelecek sezon bitmesinden ötürü kulübüne 3 milyon euroluk bir teklif götürdü. Swansea City'den ayrılmak isteyen 32 yaşındaki golcü, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ne katılmasından ötürü bu transfere sıcak bakıyor. 


2) Andre Pierre Gignac:
Aboubakar'ın alınamaması durumunda Llorente ile birlikte en güçlü iki aday olarak gösterilen Gignac, Meksika'nın Tigres takımında forma giyiyor. Bu takımda istikrarlı bir görüntü çizen Gignac geçtiğimiz sezon oynadığı 49 resmi karşılaşmada 25 gol atıp 5 de asist yapma başarsını gösterdi. Yıldız futbolcunun sözleşmesi önümüzdeki sezonun sonunda bitiyor.


3) Carlos Bacca:
Bu sezon yeni bir planlama içerisinde olan Milan, yeni kadrosunda Carlos Bacca'yı düşünmüyor. Yıldız futbolcunun Beşiktaş'ı özellikle Devler Ligi faktörü sebebiyle tercih edebileceği söyleniyor. Milan, 30 yaşındaki futbolcu için 7.5 milyon euro bir bonservis bedeli talep ediyor. 


4) Anthony Modeste:
Modeste, geçtiğimiz sezonu Bundes Liga'da 5. sırada tamamlayan Köln forması altında çok başarılı bir sezon geçirdi. Nitekim Modeste, Kön'ün attığı 51 golün 25'ine katkıda bulunmayı başardı. Beşiktaş bu futbolcuyu satın alma opsiyonu ile kiralamayı düşünüyor. 


5) Raul Jimenez:
Geçtiğimiz sezon Benfica forması altında pek de şans bulamayan Jimenez, 32 maçta forma giymiş ancak bunların yalnızca 10'unda ilk 11'e girmeyi başarmıştı. 








EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI