Beşiktaş'ta gündem; Kolodziejczak

Vitor Hugo’da çok büyük hüsran yaşayan Beşiktaş, Tigres formasını giyen Fransız stoper Timothee Kolodziejczak'ı yeniden transfer gündemine aldı.

Vitor Hugo’da çok büyük hüsran yaşayan Beşiktaş, Tigres formasını giyen Fransız stoper Timothee Kolodziejczak'ı yeniden transfer gündemine aldı. Beşiktaş'ın kısa süre içinde Kolodziejczak için resmi teklif yapacağı öğrenildi.

Bitti gözüyle bakılan Vitor Hugo'nun eski takımı Palmeiras'la anlaşmasıyla hüsran yaşayan Beşiktaş B planını devreye soktu.

YENİDEN LİSTEYE GİRDİ

Siyah-beyazlı yönetim daha önce de listesinde bulunan Timothee Kolodziejczak'ı yeniden gündemine aldı. 27 yaşındaki Fransız stoper, Meksika kulübü Tigres'te forma giyiyor.

KİRALAMA TEKLİFİ YAPILACAK

Beşiktaş'ın kısa süre içinde Kolodziejczak için resmi teklif yapacağı öğrenildi. Siyah-Beyazlılar, Vitor Hugo'da olduğu gibi satın alma opsiyonlu kiralama önerisini masaya getirecek.

ABDULLAH AVCI ONAYI VERDİ

Geçen sezon kiralık olarak St. Etienne formasını giyen Fransız yıldızın kulübüyle iki yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Abdullah Avcı sol stoper olan Kolodziejczak'a onayı verdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI