Beşiktaş'ta Rota Babacar

Beşiktaş golcü transferinde önceliği Babacar'a verdi

Beşiktaş'ın, Tigres’e Gignac için yaptığı 4 milyon Euro teklif kabul görmedi. Babacar, forvet transferinde listenin bir numarasına yükseldi

Sabah Gazetesi'nden Fatih Doğan'ın haberine göre, forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş'a, Tigres formasını giyen Andre Pierre Gignac'tan kötü haber geldi. Oyuncu ile anlaştıktan sonra kulübü Tigres'le temasa geçip 4 milyon Euro'luk teklifte bulunan siyah-beyazlıların olumsuz yanıt aldıkları öğrenildi. Meksika kulübünün teklifi reddetmesi, kiralama formülüne de sıcak bakmaması üzerine Gignac defterini kapatan Beşiktaş, Khouma Babacar üzerinde yoğunlaşma kararı aldı.

LOİC REMY GÜNDEMDE AMA...

Beşiktaş'ın transferden sorumlu asbaşkanı Umut Güner, "Başkanımız Fikret Orman, Babacar için Fiorentina ile bizzat görüştü. Onlara teklifimizi ilettik, cevap bekliyoruz" dedi. Siyah-beyazlıların 24 yaşındaki futbolcu için satış opsiyonlu kiralama teklifinde bulunduğu, satış bedeli olarak da 5 milyon Euro önerdiği belirtildi. Bu arada Beşiktaş, Chelsea'den ayrılması kesinleşen Loic Remy'yi yeniden transfer listesine dahil etti. Ancak futbolcuyla Southampton, Everton ve Marsilya'nın da ilgilenmesi nedeniyle bu transferin gerçekleşme ihtimali oldukça az.

14

Babacar Çıktığı 30 maçta 14 gol atan Babacar, bunların 9'unu sağ ayak, 1'ini sol ayak, 4'ünü ise kafayla kaydetti.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI