Beşiktaş'ta son dakika

Beşiktaş, Alanyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Beşiktaş, Alanyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.


Siyah-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında Alanyaspor ile deplasmanda yapacağı karşılşamanın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.


Basına kapalı gerçekleştirilen idman yaklaşık 1.5 saat sürdü.


Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen idmanda kondisyon ve taktik çalışmasına ağırlık verildi . Antrenman takım halinde yapılan ısınma, koşular ve streching çalışması ile başladı ve ardından istasyon koşuları, top kontrolü, pas çalışması ve dar alanda kontrol pas oyun çalışması ile devam edildi. Taktik programın yer aldığı uygulamalar, tam sahada gerçekleştirilen taktik maçı ve şut çalışmaları ile sonlandırıldı.


Siyah-beyazlı ekip, Antalyaspor maçı hazırlıklarını yarın saat 12.00’de basına kapalı gerçekleştireceği antrenmanla sonlandıracak ve ardından Antalya'ya giderek kampa girecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI