Beşiktaş'ta Şov Zamanı

Beşiktaş Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenip zirve yarışında önemli bir avantajı elde etmek istiyor

F.Bahçe’yi Kadıköy’de en son 2005’te mağlup eden siyah-beyazlılar ezeli rakibini mağlup ederek hem kazanamama serisine son vermek, hem de sarı-lacivertlilerle olan puan farkını 8’e çıkarmayı hedefliyor.  

Siyah-Beyazlı takımda tüm gözler bu akşam saat 19.30'da Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe derbisine çevrildi. Süper Lig'de oynadığı 5 maçta 4 galibiyet, 1 de beraberlik elde eden ve topladığı 13 puanla Galatasaray'ın ardından averajla ikinci sırada yer alan Kara Kartal, 8 puanla 8'inci sırada yer alan sarı-lacivertlilere konuk oluyor. F.Bahçe'yi Kadıköy'de en son 2005'te mağlup eden siyah-beyazlılar ezeli rakibini mağlup ederek hem kazanamama serisine son vermek, hem de sarı-lacivertlilerle olan puan farkını 8'e çıkarmayı hedefliyor. KARDEMİR Karabük ile deplasmanda oynanan karşılaşmada kırmızı kart gören Tosic'in cezası sona erdi. Konyaspor maçında cezasını çeken Sırp futbolcu, görev verilmesi halinde derbide forma giyebilecek. Öte yandan derbi öncesinde Beşiktaş'ta Adriano'nun sakatlığı devam ediyor. Takımla çalışmalara başlayan Gökhan Gönül'ün durumu ise maç saatinde netlik kazanacak.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI