Beşiktaş'ta Transfer Seferi Başlıyor

Beşiktaş Negredo transferini bitirmek için eharekete geçiyor

Spor Toto Süper Lig’de 2016-17 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Siyah-Beyazlılar, forvet hattındaki 2 kiralık futbolcu Vincent Aboubakar ve Demba Ba’yla yollarını ayırmıştı.

Geçen sezonu Başakşehir’de geçiren Mustafa Pektemek’in takıma geri dönmesinin ardından hücum hattını 1 yeni isimle güçlendirme kararı alan Kara Kartal, bu doğrultuda son olarak rotasını çevirdiği Alvaro Negredo konusunda önemli gelişmeler yaşıyor. Geçen sezonu İngiltere Premier Lig ekibi Middlesbrough’ta kiralık olarak geçiren 31 yaşındaki futbolcunun kulübü Valencia’yla yaptığı görüşmeden olumlu geri dönüş alan Kartal, gelecek hafta transfere resmiyet kazandırmak için harekete geçecek.

Talipleri var ama...

La Liga ekibinin 6 milyon Euro’luk (24 milyon TL) maaşı sebebiyle kiralık olarak göndermeye sıcak baktığı tecrübeli oyuncu için Beşiktaş’tan yüksek bir bedel istenmesi beklenmiyor.

Beşiktaş’ın İspanyol golcüye ise 4 milyon Euro (16 milyon TL) artı bonuslar içeren bir öneri sunacağı bildirildi. Yıldız ismin menaceri Gelu Rodriguez, Fanatik Gazetesi'ne konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Beşiktaş’la 1 aydır görüşüyoruz. Negredo’yu Portekiz, İngiltere ve İspanya’dan isteyen kulüpler de var” ifadelerini kullanmıştı. Yıldız ismin, kendisini isteyen kulüplerden sadece Beşiktaş’ın gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak olması sebebiyle Kartal’a bir adım daha yakın olduğu öğrenildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI