Beşiktaş'ta transferde sıcak gelişmeler

20 Temmuz 2019 Cuma Beşiktaş transfer haberleri...

 Oğuzhan Özyakup, Riza Durmisi, Yohan Boli, Andre Schürrle, Burak Yılmaz, Vitor Hugo ve Miguel Trauco isimleri transfer haberlerini meşgul etti. Beşiktaş transfer haberleri gündeme bomba gibi düştü. Beşiktaş transfere hangi futbolcular ile devam edecek. Beşiktaş ne zaman transfer yapacak? Oğuzhan Özyakup serbest mi kalacak? Son dakika Beşiktaş Haberleri ve Beşiktaş transfer haberlerini sizler için derledik.

BEŞİKTAŞ’IN VİTOR HUGO TRANSFERİ YATTI MI?

Beşiktaş’ın transferi için yoğun çaba harcadığı Fiorentina oyuncusu Vitor Hugo, Brezilya basınında yer bulan haberlere göre Palmeiras ile anlaştı. Fiorentina’ya 5,5 milyon avro teklif eden Palmeiras, Beşiktaş’ın önüne geçerek transferi bitirdi. Palmeiras’ın önümüzdeki saatleri transferi açıklayacağı aktarıldı. (FutbolArena)

ANDRE SCHÜRRLE BEŞİKTAŞ’A TRANSFER OLACAK MI?

Beşiktaş ile anılan ve Dortmund’un kampına davet edilmeyen Andre Schürrle, transfer açıklamalarında bulundu. Schürrle, “Zaman zaman transferimle ilgili bazı görüşmeler oluyor. Ancak ciddi bir şekilde değerlendirebileceğimiz hiçbir somut teklif gelmedi” dedi. (Fanatik)

BEŞİKTAŞ’TAN OĞUZHAN ÖZYAKUP AÇIKLAMASI:

“Bugün ‘Oğuzhan’dan ihtarname’ başlığıyla yer alan oyuncumuzun alacaklarını tahsil edemediği için kulübe ihtar çektiği ve ödeme yapılmazsa serbest kalacağı haber gerçek dışıdır.

Beşiktaş camiası ve kamuoyunun bu haberlere itibar etmemesini önemle rica ederiz.”

RİZA DURMİSİ BEŞİKTAŞ’A GELECEK Mİ?

Beşiktaş sol bek arayışlarında Lazio oyuncusu Riza Durmisi için transfer görüşmelerine başladı. Danimarkalı oyuncunun menajeriyle görüşen ve olumlu sonuç alan Beşiktaş, transferi bitirmek için Lazio ile pazarlıklara başladı. Beşiktaş’ın kiralama teklifi yaptığı ifade edildi. (Sabah)

BEŞİKTAŞ’TA YOHAN BOLİ VE MİGUEL TRAUCO TRANSFERLERİNDE SON DURUM

Beşiktaş Futbol Direktörü Ali Naibi, dün Belçika’ya giderek Yohan Boli transferi için St. Truiden ile masaya oturdu. Ali Naibi’nin anlaşma zemini aradığı ve görüşmelerin sürdüğü aktarıldı. Boli geçtiğimiz sezon 36 maçta 14 gol atarken, 5 tane de asist yaptı. (Sabah)

Beşiktaş’ın ilgilendiği sol bekler arasında yer alan Miguel Trauco için Peru basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. Beşiktaş, Perulu futbolcu için Flamengo’ya 3 milyon euroluk teklif sunacağı öne sürüldü. Beşiktaş bu transferde Rennes ve Mallorca ile yarışıyor. (FutbolArena)

BURAK YILMAZ LECCE’YE GİDECEK Mİ?

Lecce Sportif Direktörü Mauro Meluso, Burak Yılmaz için İtalya’da verdiği röportajda “Görüşmelerimiz normal bir şekilde ilerliyor. Forvet mevkii için dört seçeneğimiz var. Eğer Burak’ı alamazsak başka bir oyuncuya yöneleceğiz.” ifadelerini kullandı. (Fanatik)

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI