Beşiktaş'ta transferde son dakika

Beşiktaş'ta transfer çalışmalarında sıcak gelişmeler yaşanıyor

Spor Toto Süper Lig’de transfer sezonunun bitimine 6 gün kala Siyah-Beyazlılar’da transfer harekâtı sürüyor. Listesindeki isimleri en düşük maliyete takıma kazandırmak için pazarlıklarına devam eden BaşkanFikret Orman, ay sonuna kadar stoper, forvet ve  ön libero transferlerini noktalamayı planlıyor. Transfer çalışmaları doğrultusunda dümeni devralan ve temasları bizzat yürüten Başkan Fikret Orman’ın, İngiltere’nin ardından Portekiz’de de temaslarda bulunduğu öğrenildi. Bu doğrultuda ilk olarak forvet transferini noktalamayı planlayan Başkan, Portekiz devi Porto’nun Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar için görüşmelerini sürdürüyor. Son olarak futbolcunun kulübüne 2 yıllık kiralama için 2.2 milyon Euro’luk öneride bulunan Orman’ın, Mavi-Beyazlılar’dan bu konuda olumlu geri dönüş aldığı bildirildi.

Kamerunlu isteğini iletti

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak olması sebebiyle oyuncusunun Kara Kartal’a transfer olup kendisini geliştirmesine olumlu bakan Porto’nun, Başkan Fikret Orman ile Aboubakar’ın menacerinin el sıkışmasını beklediği ifade edildi. Devler Ligi faktörü sebebiyle Kara Kartal’da görev yapmak isteyen 24 yaşındaki yıldızın belirlediği mali koşulları Siyah-Beyazlılar’a menaceri aracılığıyla ilettiği ve Başkan Fikret Orman’dan cevap beklediği belirlendi. Aboubakar’a senelik 2 milyon Euro ödemeyi planlayan Başkan’ın ise futbolcudan gelen 3 milyon Euro’luk talebi istedikleri seviyeye indirmek için yeni bir atakta bulunacağı konuşuluyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI