Beşiktaş'ta transferde son dakika

Beşiktaş'ta transferde son dakika gelişmesi

Beşiktaş'ta Gaziantepspor maçının hazırlıkları tam takım olarak devam ederken, yönetim de gelecek sezonun planlamasını yapmaya başlamış durumda.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in takımda kalacağını her fırsatta dile getiren Başkan Fikret Orman, deneyimli çalıştırıcı ile birlikte yeni sezon transfer çalışmalarını da titizlikle yürütüyor.

Öncelikle olarak takımda ayrılacak isimleri belirleyecek olan siyah beyazlı yönetim, takımda kiralık olarak bulunan Caner ve Abuobakar'ın bonservisini almak için de harekete geçti.

Abuobakar'ın 10 Milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu ödemeyi düşünmeyen yönetim, yarın Portekiz'e çıkartma yaparak Portolu yöneticiler ile görüşmeler yapacak ve indirim isteyecek.

4-5 milyon euro civarında bir bonservis bedeli ödemeyi düşünen yönetim, yapılacak pazarlıklar sonrasında son kararını verecek.

Caner Erkin'in de 1 Milyon Euro'ya bonservisini alma maddesini elinde bulunduran Beşiktaş yönetimi, İtalyan yöneticilerle bu rakamı düşürmek için görüşmeler yapmıştı. Önümüzdeki günlerde bu durumun netleşmesi bekleniyor.

Tolgay Arslan'ın menajeri Ahmet Bulut'un geçtiğimiz günlerde Roma'ya gittiği ve Tolgay'ı transfer etmek isteyen birkaç İtalyan kulübüyle görüşmeler yaptığı öğrenildi. Henüz kulübe ulaşan resmi bir teklif olmasa da İtalyanlar'ın Tolgay'a olan ilgisi biliniyor.

Son olarak defans bölgesine de takviye yaparak hem lig hem de Şampiyonlar Ligi'nde yeterli kadro kurmak isteyen yönetim, Mangala ile ilgili görüşmelere devam ediyor.

Yönetim, bu sezonu Valencia'da geçiren ancak bonservisi İngiliz ekibi Manchester City'de bulunan Fransız futbolcuyu kadroya katmak için girişimleri hızlandırırken, önümüzdeki günlerde girişimlerin hızlanacağı öğrenildi. 

beIN Sports

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI